Wat zijn de voordelen voor mij als leverancier?

1 Toegangspoort

Het allerbelangrijkste voordeel voor u als leverancier, is dat u 1 toegangspoort hebt tot alle opdrachtgevers die bij ons zijn aangesloten. Onze oplossing is ERP-onafhankelijk. Zodra u zich bij ons aansluit, zorgen wij voor de communicatie met uw opdrachtgevers. U kunt hierbij gebruik van een DICO-integratie, een portal en/of een app. Dit bespaart u investeringen in tijd en geld in dure integratieprojecten, voor elke opdrachtgever opnieuw. Bovendien verlaagt dit uw drempel (lees: vergroot dit uw kansen) om uw diensten aan te bieden aan opdrachtgevers binnen ons netwerk, die nog geen klant van u zijn.

Leveranciersportaal & App

Ook als u geen DICO-integratie wenst, bieden we u een oplossing die uw dagelijks werk aanzienlijk zal vereenvoudigen. Wij bieden u onder andere app, zodat u opdrachten kunt inzien en afhandelen via uw telefoon.

Beeld- & Productinformatie

Binnen onze oplossing bieden we niet alleen faciliteiten om opdrachten administratief te verwerken. Wij denken ook meerwaarde te bieden doordat wij u de mogelijkheid bieden om op een gestructureerde manier andere informatie uit te wisselen. Denk hierbij aan het delen van beeldmateriaal van de “situatie ter plaatse, voorafgaand en na afloop van de werkzaamheden”, het uitwisselen documenten (garanties, certificaten, etc.), maar ook aan het verstrekken van informatie over geïnstalleerde/gebruikte producten, die uw opdrachtgever kan gebruiken om de Cartotheek bij te werken. Een mooie manier dus om uw dienstverlening naar een hoger niveau te tillen.

Ontdek een optimale communicatie tussen corporatie en ketenpartner.